На 22 август 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж

...
На 22 август 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж
Коментари Харесай

В някои райони на столицата на 22 август спират водата

На 22 август 2017 година (вторник), по отношение на монтаж на спирателни кранове и пожарен хидрант в кв. “Абдовица “ се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
кв. „ Бусманци “
кв. „ Абдовица “
кв. „ Димитър Миленков “
кв. „ Нова Враждебна “
кв. „ Видните “
Индустриална зона Казичене запад

С намалено налягане ще бъдат клиентите в с. Казечене, с. Кривина и с. Долни Богров, осведоми ДАРИК.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: 
с. Бусманци – пред кметството
 кв. „ Абдовица “ – на колелото на рейса

На 22 август 2017 година (вторник), по отношение на създаване на основен канализационен клон по бул. „ Лазар Михайлов “ в кв. „ Бенковски “ се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Знание “, ул. „ Бодра промяна “, ул. „ Тетевенска “, ул. „ Хоризонт “,  ул. „ Перяновец “, ул. „ Новачки “, ул. „ Логачка “, ул. „ Зеленска “, ул. „ Единство “
След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно
повишение мътността на водата.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес:  площад „ Биримирци “.

 
На 22 август 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Крум Попов “ в жк. „ Лозенец “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Крум Попов “ от ул. „ Синчец “ до ул. „ Христо Смирненски “
ул. „ Неразделни “ от ул. „ Старата стена “ до ул. „ Крум Попов “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „ Крум Попов “ на ъгъла с ул. „ Христо Смирненски “.
 
На 22 август 2017 година (вторник), по отношение на спиране на сградно водопроводно отклоняване във в.з. Симеоново – север, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Неофит Хилендарски “ от ул. „ 71 “ до ул. „ Света Мария Магдалина “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „ Неофит Хилендарски “ на ъгъла с ул. „ 71 “.
 
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР