На 22 април в София за 17-та поредна година ще

...
На 22 април в София за 17-та поредна година ще
Коментари Харесай

Денят на Кеймбридж, най-голямото събитие за преподаватели по английски език у нас, ще се проведе през април

На 22 април в София за 17-та поредна година ще се състои конференцията CAMBRIDGE DAY. Конференцията, която издателство „ Клет България “ провежда годишно в партньорство с Cambridge University Press & Assessment, се е трансформирала в най-голямото просветително събитие в България за учители по британски език.

За 17 години събитието се наложи като желано мероприятие, на което участниците имат опцията да се срещнат с модерните трендове, водещи специалисти и да споделят пристрастеността си към образованието и образованието по британски език с сътрудници експерти.

Програмата на събитието включва сесии от международно известни посетители и специалисти в областта на образованието, които ще споделят препоръки от своята процедура.

Гост-лектори от Cambridge University Press & Assessment тази година са Питър Лукантони - управител професионално образование и развиване, Колин Уилямс – управител в изпитния департамент и Хелън Кениън, продуктов управител за учебните заведения в британския екип. Сред останалите лектори са потвърдени експерти като Кристина Атанасова и Мила Ангелова от езиков и изпитен център AVO, както и Бояна Табакова, управител бизнес развиване в „ Клет България “.

Темите в тазгодишната стратегия са подбрани особено за българските учители, които в годините потвърдиха желанието си да надграждат познания си и стимулират учениците си.

До момента съвсем 600 участника са декларирали наличието си в конференцията, а оставащите свободни места са напълно малко. Всеки искащ може да съобщи гратис присъединяване си, попълвайки.

По време на конференцията ще бъдат наградени и децата спечелили в тазгодишното издание на националното съревнование по британски език. Освен тях награди ще получат и учениците, на Асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР