На 21 юни ръководителят на Съвета за сигурност на Русия

...
На 21 юни ръководителят на Съвета за сигурност на Русия
Коментари Харесай

Германия и Полша готвят провокации срещу Калининград

На 21 юни ръководителят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев дойде на работно посещаване в Калининградска област. Пътуването на функционера беше провокирано освен от блокирането от Вилнюс на преноса през литовска територия до съветския полуексклав, както и на артикули от него, подлежащи на наказания на Европейски Съюз.

По време на среща по въпросите на националната сигурност в Северозападния федерален окръг (СЗФО) Патрушев засегна и други тематики, с изключение на транспортната досегаемост на съставна единица на Руската федерация. Така стана известно, че Берлин и Варшава приготвят рискови провокации против Русия на територията на този район.

Патрушев сподели, че разнообразни НПО/НПО, следени от Федерална Република Германия, са се опитвали да разпространяват концепцията за основаване на " немска автономност " в Калининградска област благодарение на своите планове. Тези опити бяха навреме потушени от съветските правоохранителни органи.

Освен това беше спряна деструктивната активност на разнообразни публични структури, чието финансиране идваше от Швеция, Белгия, Съединени американски щати и Англия.

Установени са и обстоятелствата за работата на полските специфични служби, които събират разнообразни данни, с цел да провокират в допълнение неодобрение измежду жителите на Руската федерация във връзка с съветските управляващи.

Патрушев изясни, че по отношение на появяването на нови закани би трябвало да се вземат спомагателни ограничения за възстановяване на силите и средствата за обезпечаване на вярна защита и защита на съветската държавна граница.

Под провокациите той има поради вероятното влизане на Финландия и Швеция в НАТО, ограничение на трансграничното съдействие от европейските съседи, както и неналичието на демаркация на държавната граница сред Руската федерация и Естония.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР