На 21-ви ноември, в Деня на Християнското семейство, шахматният клуб

...
На 21-ви ноември, в Деня на Християнското семейство, шахматният клуб
Коментари Харесай

Семеен шахматен турнир се проведе в Казанлък

На 21-ви ноември, в Деня на Християнското семейство, шахматният клуб,,Казанлък21 " организира обичайния си шампионат,,Мама, баща и аз ". Участваха 12 фамилии, което е и връх за шампионата. Поздравления и признателност изричат от клуба на всички, които почетоха тази самодейност.

Ето и крайното класиране:1. сем. Дичеви2. сем. Смилови3. сем. Щереви

ШК,,Казанлък21 " употребява случая, в този прекрасен, празничен ден, да награди и най-успешните деца за 2021 година. Заслужено и безапелационно, за номер едно беше оповестена Държавната шампионка Ния Малчева. Освен това при следващото си присъединяване през последния уикенд, в хотелски комплекс край Харманли, 7-годишната Ния записа следващата, красива, шахматна история за ШК,,Казанлък21 " за тази година. Ния завоюва купа и златен орден, като реализира 5 точки от 7 изиграни партии.

Специални награди от шампионата,,Мама, баща и аз ” получиха и девойките от тима Държавен първенец за 2021г. - Калина Шипкова, Християна Кирилова и Ния Малчева. За най-активни и най-ефективни по време на подготвителния развой, бяха оповестени Симеон Дичев и  Калина Шипкова.

Денят мина с доста въодушевление, в атмосфера на другарство и любезност!

„ Благодарим, на всички наши деца и техните родители, за труда, уважението, и себераздаването, които са значими условия и залог за бъдещи триумфи! Благодарим! ”, споделя управлението на клуба.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР