На 21 септември ВМРО ще обяви кандидата си за кмет

...
На 21 септември ВМРО ще обяви кандидата си за кмет
Коментари Харесай

Джамбазки с коментар за шпионския скандал, компроматите и Волен Сидеров

На 21 септември Вътрешна македонска революционна организация ще разгласи претендента си за кмет на София. Нека и другите квартали, отвън жълтите павета, да се почувстват като част от столицата. Готвим сериозна листа, имаме опит в общинския съвет и визия за София. Доста хора ме убеждаваха да се кандидатирам за кмет на столицата. Това разкри в предаването "Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки.

"Ще бъде унизително, в случай че предприемчив комитет издигне Волен Сидеров за кмет на София. Не са ни съперници. Не са ни и съдружни сътрудници. Загубихме време за решение на значими въпроси в кавги в дребната коалиция ", разкри още той по тематиката за разцеплението на обединението "Обединени патриоти ".

"Не ме тормозят никакви компромати или фотоси. Чувал съм какво ли не за себе си, а всички клеветници съм дал на съд. Даже към този момент има наказан, а когато си заплати и даря парите ще го разглася. Не ме интересува безстопанствен персонален живот, само че е редно прокуратурата да се поинтересува от лицето, което популяризира фотосите на приятелката на кадидат-кмет на София ", разяснява евродепутатът.

"Тези, които пробват да сложат етикет “фили” или “фоби” на Вътрешна македонска революционна организация са необразовани. Дълбоко ненавиждам хората, които обслужват непознатите огромни играчи. Тези хора заслужават наказване. Винаги е имало такива продажници, а несъмнено има и други такива “дребни” душички ", безапелационен бе Джамбазки по тематиката за шпионския скандал.

"Пълна нелепост бе уволнението на Силвия Великова. Тя е остра и сериозна, както всички публицисти би трябвало да бъдат против властта ", добави зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР