На 21 април 2023 г. Елизабет Втора щеше да навърши

...
На 21 април 2023 г. Елизабет Втора щеше да навърши
Коментари Харесай

Изключението, което Кейт Мидълтън направи

На 21 април 2023 година Елизабет Втора щеше да навърши 97 години. По този мотив на формалния профил на принца и принцесата на Уелс беше оповестена фотография, която досега не беше виждала бял свят - на нея виждаме кралицата дружно с 10 от внуците и правнуците си.
 Как кралското семейство означи деня, който щеше да бъде 97-ия рожден ден на Елизабет Втора
Днес Елизабет Втора щеше да навърши 97 години

Как го означи фамилията й

Едва два дни по-късно кралското семейство още веднъж има специфичен мотив за празник - принц Луис навърши пет години. На 23 април принц Уилям и Кейт Мидълтън посрещнаха третото си дете, което през уикенда имаше рожден ден.

За разлика от традицията, която самата тя наложи, фотографията, оповестена в Instagram профила на Кейт и Уилям, не е правена от самата принцеса. Затова пък я виждаме в кадър по какъв начин бута градинска количка с плевели, измежду които е седнали дребният Луис.

Кадърът е дело на Мили Пилкингтън, която в последно време много постоянно е фотограф на кралското семейство. Луис посещава частното учебно заведение Ламбрук в Беркшир, където учат по-големите му брат и сестра - десетгодишният принц Джордж и седемгодишната принцеса Шарлот.

Очаква се забележим Луис и на коронацията на дядо му крал Чарлз на 6 май в Уестминстърското абатство. Той беше прекомерно дребен, с цел да вземе присъединяване в погребението на прабаба му кралица Елизабет Втора през септември 2022 година, напомнят ни Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР