На 200 повиквания са реагирали екипите на Спешната помощ в

...
На 200 повиквания са реагирали екипите на Спешната помощ в
Коментари Харесай

200 сигнала към Спешната помощ - София в празничната нощ

На 200 повиквания са реагирали екипите на Спешната помощ в София през миналата нощ. 5 са сигналите за пострадвания в резултат на приложимост на пиратки, заяви БНР.

Най-сериозният случай е от столичния квартал " Люлин ", където 50-годишен мъж е с тежки пострадвания по ръцете. Сигналите за ковид са 15, оповестяват още от Спешната помощ. Екипите са реагирали и на сигнал за сборичкване в Пирдоп, в резултат на което 28-годишен мъж е умрял в колата за спешна помощ на път за болница.
От незабавната болница " Пирогов " пък оповестиха, че при тях са постъпили към 10 души, потърпевши от пиратки. Проф. Николай Габровски, заместник-директор на лечебното заведение, посочи:

" За последното денонощие са минали 400 души, 78 от тях са останали на лекуване. През нощта миналите са 90, а приетите в болница 23, т.е. може да се каже, че е минала релативно спокойна, най-малко за нашите пироговски стандарти, нощ. Пълното натоварване е било след 12 часа, когато е имало един релативно внезапен напор, останалите са потърпевши от бомбички, десетина души, за благополучие няма нито един с доста тежки увреждания ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР