На 20 юни планетата Юпитер става ретроградна. Тогава Слънцето напуска

...
На 20 юни планетата Юпитер става ретроградна. Тогава Слънцето напуска
Коментари Харесай

Ретрограден Юпитер на 20 юни - какво ни очаква?

На 20 юни планетата Юпитер става ретроградна. Тогава Слънцето напуща знака на Близнаци. Юпитер ще се причисли към Меркурий, Сатурн и Плутон. Юпитер е назадничав няколко месеца в годината. Чували сме, че когато някоя планета е ретроградна, то тя се движи обратно. Всъщност планетата не се движи обратно, само че е допустимо да усетим забавяния в някои наши каузи, отлагания.
Юпитер нормално е благосклонна планета, а когато е ретроградна, с изключение на благоприятни условия за напредък ще ни даде късмет да преодолеем неприятен табиет, отрицателното си държание, да поемем надзор и да се оправим със зависимостите си.
Юпитер ще сложи под светлините на прожекторите нашите убеждения, хрумвания и нещата, които сме мислили, че знаем. Това се случва, с цел да можем да ги преразгледаме още веднъж и може би да променим своята позиция. Юпитер може да бъде нашият обектив, помагайки ни да забележим нашата действителност доста по-ясно. Тази планета ни припомня, че всичко е допустимо, че имаме гении и че в живота непрекъснато учим нещо.
От 20 юни до 29 юли, Юпитер ще бъде назадничав в знака на Риби и ние може да сложим на фокус нашите духовни полезности, да обърнем повече внимание на планове, креативен хрумвания. След 29 юли планетата става ретроградна във Водолей и ще се задържи по този начин до 17 октомври. Тогава повече ще мислим върху това по какъв начин се вписваме в обществото.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР