На 20- ти декември от 20:00 часа в зала 1

...
На 20- ти декември от 20:00 часа в зала 1
Коментари Харесай

Легендарни песни и страхотно чувство за хумор ни очакват на 20- ти декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК

На 20- ти декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще си напомним обичаните и до през днешния ден песни, скечове и напълно нови хумористични етюди, въодушевени от именитата групировка НЛО. Актьорите  Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и младите актриси Ева Данаилова и Василена Кънева,  са подготвили за нас доста музика, смях и настоящи тематики.
Идеята за новия актьорско-музикален план е дело на композитора Стефан Димитров, който ще взе участие персонално в спектакъла. Неговите добре познати и до през днешния ден песни ще звучат в модерни аранжименти, направени особено от Евгени Димитров- Маестрото и “Ку-Ку Бенд ”. Ще чуем обичани шлагери " Канада ", " Адвокате ", " Свако Цако ", " Парти обичани " и доста други, написани от Живко Колев и Недялко Йорданов.  

Сценаристът и режисьорът на “Спомен НЛО ”  - Димитър Стоянович и Лъчезар Аврамов  - с изключение на, че връщат на сцената едни от най-легендарните скечове като “Тримата в кухнята ” и  “Професор Гучев ”, ще изненадат публиката с голям брой нови, интелигентно поднесени  и настоящи хумористични епизоди. Доброто въодушевление е обезпечено!
С концерт-спектакъл “СПОМЕН НЛО ” ще си напомним положителното остаряло време, ще пеем, ще се посмеем, само че и ще се огледаме за това, което ни се случва през днешния ден. Заповядайте на една среща сред предишното и сегашното, където само смехът носи разтуха.
Вижте специфичната видео поканата за концерт–спектакъл “Спомен НЛО ”

 
Билети за събитието можете да закупите онлайн от https://epaygo.bg/1990740415?fbclid=IwAR2mfES8ppoYQWuAeDuGyKTZsFn8GCjQqSJR6cOWW8j4k9KMgM27Ryt7h5Y , всички каси на EasyPay както и от Билетен център - НДК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР