На 20 март в 7:12 часа настъпва фазата на Новолуние

...
На 20 март в 7:12 часа настъпва фазата на Новолуние
Коментари Харесай

Новолуние в Овен – кои желания се сбъдват днес

На 20 март в 7:12 часа настава етапа на Новолуние в зодия Овен. Това ще помогне на всяко едно предпочитание, което първата зодия в хороскопа покровителства, да се сбъдне.

Овенът поддържа новите инициативи, без значение в коя сфера са те, смелостта, честността, силата, жизнеността, дейностите, надпреварите, инстинкта, риска, водачество и импулсивността.

Най-силни са първите 8 часа от Новолунието, поради което е целесъобразно да формулирате желанията си в този интервал. Най-добре е да ги запишете на лист хартия, с цел да осъзнаете изцяло какво тъкмо желаете от ориста.

Желанията ви би трябвало да бъдат по този начин записани, че да не засягат пътя на различен. Такива стремежи не се сбъдват. Също по този начин би трябвало да запишете времето, в което желаете желанието ви да се сбъдне – седмица, месец, година.

Подходящо завършени стремежи са Искам обилие от сила през цялата година или Искам с лекост да поемам повече опасности в любовта през този месец.

 Овен

Новолунието символизира зараждането и новото начало, а през този месец то ще настъпи точно в зодията, която обича старта във всяко едно начинание.

Понеже етапа на Луната попада в Овен, денем е доста допустимо да бъдем по-импулсивни или ненадейно да ни хрумне концепция за нов бизнес план или път се хвърлим с главата напред в нова обич.

Лесно ще се мотивираме, с цел да вървим напред, също по този начин ще излъчваме повече самочувствие и убеденост в себе си. Новолунието ще разсъни и ентусиазма, който ще ни оказва помощ във всяка една сфера.

Силната воля е типична линия за Овена и през днешния ден това ще ни кара да бъдем по-активни от нормално. Фазата на Луната изисква да бъдем по-дръзки и да не се колебаем, а напряко да действаме.

Тъй като Овенът е огнен знак, за него са присъщи избухливостта, грубите мнения, агресивността и пристрастеността към разногласия. Не е изключено това да ни се отрази и денем - даже най-уравновесените хора да станат по-нервни и заядливи.

Вижте още за силата на Новолунието.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР