На 20 февруари е премиерата на Оскар с Руслан Мъйнов

...
На 20 февруари е премиерата на Оскар с Руслан Мъйнов
Коментари Харесай

На 20 февруари е премиерата на "Оскар" с Руслан Мъйнов в Сатирата

На 20 февруари е премиерата на " Оскар " с Руслан Мъйнов в Сатирата, оповестяват от театъра.

Както писа Българска телеграфна агенция, Руслан Мъйнов се връща на сцената на Сатиричния спектакъл след 20-годишна пауза. " Оскар " е позната френска кинокомедия от 1967 година на режисьора Едуар Молинаро, където основната роля - на Бертран Барние, се извършва от Луи дьо Финес.

" Оскар " от Клод Мание е една от най-абсурдните и непредвидими комедии на обстановката. Много смях и откровено развлечение в една по френски елегантна и безумна комедия. Нашата цел е мускулната тресчица на вашата диафрагма ", споделя режисьорът Венцислав Асенов.

Сюжетът

В една, на пръв взор, кротка и спокойна заран животът на парижкия милионер Бертран Барние радикално се трансформира. Един след различен на главата му се изсипват упорит счетоводител, лъжлива секретарка, блажен теляк и самозабравила се прислужница, освен това без да броим екстравагантната му брачна половинка, люшкаща се сред меланхолия и полуда, в комплект с разбунтувала се щерка младеж. За похлупак на всичко - един позабравен спомен отпреди двадесет и пет години. И къде, по дяволите, е Оскар, който евентуално е татко на детето?

Екипът

Пиесата на Клод Мание е в превод Венцислав Асенов и Борис Христов. Постановката е на Венцислав Асенов. Сценографията е на Даниела Николчова, музиката - на Павел Васев, пластика - Татяна Янева.

Освен Мъйнов, в ролята на Бертран Барние, вземат участие още Пламен Великов, Александра Сърчаджиева, Симеон Гълъбов, Маргарита Хлебарова, Анджелика Джамбазова, Илияна Гекова, Росица Александрова и Игнат Дълбоков, в ролята на Оскар, който е студент от театралния лицей " Любен Гройс ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР