На 2-ри и 3-ти юни в Експоцентър Флора“ в Бургас

...
На 2-ри и 3-ти юни в Експоцентър Флора“ в Бургас
Коментари Харесай

Първите стъпки по създаването на Националния фонд за декарбонизация ще бъдат обсъдени на конференция в Бургас

На 2-ри и 3-ти юни в Експоцентър „ Флора “ в Бургас представители на интернационалните и български финансови институции и енергийни експерти ще обсъдят най-новите трендове в региона на устойчивата сила по време на конференцията „ Устойчиво финансиране на планове за енергийна успеваемост и ВЕИ “.

Официалното разкриване на събитието ще се организира на 2-ри юни от 12:30 часа в Експоцентър „ Флора “.

Програмата на събитието е извънредно разнообразна и включва отворени презентации, образования, демонстрации и продуктово ревю от най-утвърдените производители на материали и технологии за енергийна успеваемост.

Фокусът е ориентиран към опциите за финансиране на планове посредством бъдещия Национален фонд за декарбонизация и по Националния проект за възобновяване и резистентност, които ще бъдат показани от специалистите, работещи по структурирането на фонда и стратегиите за финансиране.

По време на формалното разкриване на конференцията представителите на медиите ще могат да се срещнат и беседват с:

Инж. Чанка Коралска – заместник-кмет на Община Бургас;

Ивайло Алексиев – изпълнителен шеф на АУЕР;

Марко Марков – водещ специалист на екипа, работещ по структурирането на Националния декарбонизационен фонд;

Драгомир Цанев – изпълнителен шеф на ЕнЕфект.

В богатата стратегия на събитието са включени и професионални образования за проектанти и строителни експерти, както и семинари за домоуправители и притежатели на жилищни здания по отношение на бъдещите стратегии за възобновяване, които специалистите на Център за енергийна успеваемост ЕнЕфект провеждат гратис единствено против наложителна регистрация.

Гражданите и гостите на Бургас могат да посетят и ревюто за строителни компании, производители и дистрибутори на строителни материали, съставни елементи и произведения, които ще провеждат забавни демонстрации и изненади и за по-малките гости в късния следобяд на 2-ри юни.

Всички заинтригувани от тематиките на устойчивата сила и климат, които имат предпочитание да посетят ревюто и да се включат в конференцията, могат да се срещнат с програмата и да се записват на уеб страницата на събитието:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР