На 2-ри и 3-ти юни, от 9:30 ч. до 17

...
На 2-ри и 3-ти юни, от 9:30 ч. до 17
Коментари Харесай

На 2-ри и 3-ти юни шофьорите да карат внимателно в тръбата за Кулата на тунел „Мало Бучино“ на АМ „Струма“

На 2-ри и 3-ти юни, от 9:30 ч. до 17 ч., придвижването на моторните транспортни средства в тръбата за София на на ще е в една лента. За настройки и профилактика на системата за видеонаблюдение на оборудването ще бъде лимитирано прекосяването по дейната лента. Трафикът ще е в изпреварващата.
Утре – 2 юни, придвижването за София при 21-ви и при 68-ми км на автомагистрала „ Хемус “ ще се реализира в една лента. За замяна на пътни табели поетапно ще се лимитира прекосяването по дейната и изпреварващата лента при 21-ви км, а в сектора при 68-ми км трафикът ще е в изпреварващата.
 В тунел „ Кочериново “ на „ Струма “ придвижването ще е поетапно в една лента В тунел „ Кочериново “ на „ Струма “ придвижването ще е поетапно в една лента
Утре – 1 юни, придвижването в тунел „ Кочериново “ на Автомагистрала „ Струма “, при 82-ри км, ще се реализира поетапно в...
Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената сигнализация.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ -, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР