На 19 ноември две деца – момиченце и момченце, на

...
На 19 ноември две деца – момиченце и момченце, на
Коментари Харесай

Бащата на убитите в Сандански деца вини институциите за смъртта им

На 19 ноември две деца – момиченце и момченце, на 3 и 5 години, бяха убити по изключително нечовечен метод в Обвиняема за закононарушението е 32-годишната им майка, която сега е в ареста.
Според бащата Георги Трайков тази покруса е можело да бъде предотвратена, в случай че институциите си бяха свършили работата. Това стана ясно от изявлението му за btv.
 Ден на печал в Сандански поради убитите деца Ден на печал в Сандански поради убитите деца
Ден на печал е разгласен в гр. Сандански през днешния ден, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района. Причината е убийството на две деца на 3 и 5 год...
" Можеше да се предотврати при всички положения, в случай че " Закрила не детето ", които бяха сезирани доста рано… тромавата система ни убива ", счита Георги Трайков.
" Никога не съм си удрял децата, те бяха толкоз добри… Кристина не съм я удрял също. Това, което настояват, е една неистина ", сподели той във връзка изказванията, че майката е била измъчвана физически и полово от него и татко му.
Трайков е безапелационен, че родителите на 32-годишната жена са знаели за психологичните й проблеми.
" Имал съм диалози с нейните родители, че има нещо притеснително. Майка ѝ сподели: " Ние също усещаме, че има някакъв проблем ". Викам: " Време е да създадем нещо, с цел да продължим да живеем, тъй като аз пребивавам за тези деца ". Опитваха се да ме съдят за домашно принуждение. Никога не съм ѝ посягал, тъй като знаех какво е здравословното ѝ положение ", твърди Трайков.
 Задържаха майката на убитите в Сандански деца Задържаха майката на убитите в Сандански деца
Полицията в Сандански задържа майката на двете убити в Сандански деца. По първична информация тя е заклала с нож двете дечица след...
Преди съдбовния ден – 19 ноември, когато майката се прибира при него след престой при родителите си, Георги не е виждал децата си 47 дни.
" Исках да видя децата, желаех просто да си ги гушна ", споделя през сълзи мъжът.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР