На 19 февруари за всички видове превозни средства ще бъде

...
На 19 февруари за всички видове превозни средства ще бъде
Коментари Харесай

На 19 февруари възстановяват движението по пътя Мездра - Лютидол

На 19 февруари за всички типове транспортни средства ще бъде възобновено двупосочното придвижване по път I-1 Мездра - Лютидол.

Председателят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ инж. Ясен Йорданов и инж. Йордан Вълчев - член на УС на АПИ, през днешния ден ревизираха обекта. Движението в правата ще бъде възобновено с краткотрайна организация на придвижването и в идващите дни строителят би трябвало да довърши всички нужни действия, гарантиращи безвредното пътешестване на водачите. С възобновяване на придвижването ще се облекчи трафикът в Северозападна България и интернационалният кулоар Видин - София. След като бъде пуснато придвижването на леки и товарни коли ще остане построяването на двата огромни пътни възела на две равнища – при Мездра и Дърманци, които се планува да бъдат подготвени до края на тази година. 

Инж. Йорданов и инж. Вълчев организираха в Мизия и работна среща с регионалния шеф на Враца Надя Донкинска и кметовете от региона. Домакин бе кметът на Мизия Валя Берчева. С кметовете от област Враца бяха разисквани въпроси, свързани със положението на републиканската пътна мрежа в региона, както и плануваните идни ремонтни действия въз основа на провежданите сега публични поръчки за избор на реализатори за изработването на механически планове и за главен ремонт, както и за настоящо поддържане на пътната инфраструктура. АПИ пое ангажимент да спомага на общините при процедурите по построяването на повдигнати пешеходни пътеки на републиканските пътища, преминаващи през обитаемоте места. Целта е повишение на сигурността както на жителите през чиито обитаеми места минава натоварен директен трафик, по този начин и на всички пътуващи, оповестиха от пресцентъра на АПИ.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР