На 19 февруари стартира новия сезон на Като две капки

...
На 19 февруари стартира новия сезон на Като две капки
Коментари Харесай

Ето всички участници в “Като две капки вода

На 19 февруари започва новия сезон на " Като две капки вода ", а от продукцията крият настойчиво кои са новите участници.

Засега са издали само състава на журито и водещите. Вече станаха ясни някои от участниците, само че в този момент идва ред да покажем и цялостния лист на звездните имитатори:

Вече е известно, че измежду звездните участници ще са силиконката Джулиана Гани и фолк певицата Мария, написа “Марица ”. Сега ще ви издадем още паметни лица, които са подписали контракт за присъединяване в новия сезон на " Капките ". 

Естрадната звезда Панайот Панайотов ще покаже на какво е кадърен и ще подсети още веднъж за себе си. С присъединяване си в " Капките " се надява

да ускори интереса към себе си и да стартира да върви по-често по концерти. 

Тази година в шоуто влизат двама от мъжките секссимволи на България. Това са актьорите Иво Аръков и Владимир Зомбори. Жените сигурно ще имат мотив да гледат и занапред стискат палци обичаните мъже на България да имат по-разголени облици, с цел да покажат стегнатите си тела.

Наско от Б.Т.Р. доста пъти е подправен в " Като две капки вода ", само че едвам в този момент се осмелява самият той да влезе в тази роля и да имитира свои сътрудници. Получавал е предложения и в предходни сезони, само че едвам в този момент намира време и храброст. А фенките му нямат самообладание да го видят в облика на някоя от секси звездите, да вземем за пример Джей Ло или Шакира. 

Певицата Християна Лоизу пък ще е от пеещите участници и сигурно на нея ще дадат все пеещи реализатори, тъй като това е нейната мощ. Ще ви издадем и още едно име - актрисата Елена Атанасова, която познаваме добре от сериала " Ол инклузив ".

Няма никаква изненада във връзка с водещите.

И тази година с тази задача са се нагърбили Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро. Към втръсналото жури в състав Фънки, Хилда Казасян и Веско Маринов ще се причисли и поп звездата Любо Киров, на който феновете разпореждат огромни очаквания за многообразие в шоуто. 

Преди формалния старт на дванадесетия сезон на шоуто, феновете ще видят благотворителната вечер „ Като две капки вода за всяко дете “, която Нова тв реализира в партньорство с УНИЦЕФ България.

На 18 февруари (неделя) в 20:00 часа

под прожекторите ще излязат 8 неповторими дуета сред обичани български звезди и надарени деца.

Сцената ще завладеят Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните дребни сътрудници. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР