На 19.09.2020г. в Козлодуй се проведе 3-ти традиционен международен кикбокс

...
На 19.09.2020г. в Козлодуй се проведе 3-ти традиционен международен кикбокс
Коментари Харесай

Отлично представяне на Бахчеванов Файт Академи на кикбоксовия турнир в Козлодуй

На 19.09.2020г. в Козлодуй се организира 3-ти обичаен интернационален кикбокс шампионат за купата АЕЦ Козлодуй в жанр лоукик. Организаторът господин Георги Вачев ръководител на локалният кикбокс клуб " Голден бойс " и член на Управителния съвет на БККМТ бе основал съвършена организация за провеждането на шампионата.

Участие взеха 200 състезатели от 6 страни, при голяма конкуренция на два кръга бяха изиграни по 65 дуела. Съдийската бригада също се показа чудесно с което способства за красиви и оспорвани дуел, в които всички участници трупаха скъп опит в кръга.

Спортен клуб " Бахчеванов Файт Академи " взе присъединяване с 5 състезатели и завоюва 2 златни и 2 бронзови медала. Шампионите Атанас Андреев и Трифон Ангелов за следващ път демонстрираха че са номер 1 в своите категории и възрастови групи. С прелестна и технична игра Трифон победи в три следващи багра и стана първенец, Атанас с следващ страховит нокаут в първият рунд на финала за следващ път потвърди че е номер 1. Отлично усещане направиха и Виктор Гичев и Христиана Добрева и завоюваха бронзови медали.
 Снимка 496981
Източник:

" С успехите си и положително показване ние за следващ път доказахме че сме един от най положителните клубове в България.

Благодаря на Станислав и Атанас Андрееви за съвършено свършената работа с подготовката на бойците ни ", разяснява треньорът на отбора Станислав Бахчеванов, който е и селекционер на националния тим.
 Снимка 496982
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР