На 18 октомври от 8:45 ч. Капитал организира второто издание

...
На 18 октомври от 8:45 ч. Капитал организира второто издание
Коментари Харесай

Net Zero Economy форум насочва вниманието към трансформацията на икономиката

На 18 октомври от 8:45 ч. " Капитал " провежда второто издание на. Част от главните панели от събитието ще се излъчват онлайн на capital.bg и фейсбук страницата на " Капитал ", като закупилите билет ще имат цялостен достъп до видео материалите от целия конгрес.

В събитието ще вземат участие редица международни специалисти, които ще дискутират тематики от зеления водород до природния газ, от слънчеви системи до геотермални технологии, от smart мрежи до енергийна успеваемост в промишлеността, от потребността от децентрализация на енергийната система до електрическите автомобили и все по задълбочаващи се ESG практики.

Конференцията е значима, защото зеленият преход малко или доста към този момент се случва пред очите ни и е значимо българският бизнес и гражданското общество да са наясно с измененията. Промени, които занапред ще дават резултат.

По сходство на международната конференция COP, Net Zero има за цел най-много да образова и да обменя хрумвания. Всеки преподавател ще допринасе за общата картина в пътя към въглеродна индиферентност.
Реклама Основни тематики:
- България и задачите на Европейски Съюз в региона на климата - политики, стратегии и планове

- Осигуряване на опция за промяна в региона на чистата сила

- Ролята на промишлеността в стопанската система с нулево чисто ползване

- Неутрален във връзка с климата превоз и интелигентни градове
Реклама
- Финансиране на прехода Нови бизнес модели за стабилно бъдеще

Сред лекторите са, Кристоф Рюл, старши теоретичен помощник в Център за световна енергийна политика, Колумбийски университет в Ню Йорк, Мачей Мазур, основен изпълнителен шеф на PSPA и Вицепрезидент на AVERE, Максфийлд Вайс, изпълнителен шеф на CDP Europe и доста други.

Форумът ще се организира в " София Ивент Център " и онлайн, като повече за програмата лекторите и билетите може да прочетете.
Свързани публикации Подкаст | Как войната на Русия може да форсира прехода към Net Zero 11 октомври 2022, 16:02 Може ли войната да катализира прехода към въглеродна индиферентност в България 3 октомври 2022, 17:37 Вижте още публикации Коментари и разбори Зелената договорка на Европейски Съюз - всичко, което би трябвало да знаете Какви са европейските зелени политики и регулации, кой е обиден, какви схеми за финансиране има и какви са периодите за реализиране на задачите Към публикацията Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР