На 18 май (събота) за пета поредна година се проведе

...
На 18 май (събота) за пета поредна година се проведе
Коментари Харесай

Врачани търсиха съкровища в духа на Game of thrones

На 18 май (събота) за пета поредна година се организира „ Лов на съкровище”, проведен от „ Враца програмен продукт общество”. Темата тази година беше обвързана с паметния сериал „ Игра на тронове” по супер известната фентъзи поредност книги на Джордж Р. Р. Мартин.
В Лова тази година взеха присъединяване над 100 индивида в 26 тима, като те трябваше да разгадават антични езици, да преодоляват физически тествания и да ревизират своята сръчност и умелост. Терена беше особено селекциониран и тимовете се състезаваха в местността към парк „ Хижата”.
Финишираха 19 тима. Победители станаха тим „ Семафор”, минали през трасето за 2:25:51 сек. Втори са тим „ Квото кажеш” с резултат от 2:45:41 сек., а тройката се добави от тим „ Team Targaryan” с време 3:00:00 сек.
Награждаването за поредна година беше извършено в актовата зала на СУ „ Козма Тричков”. На него тимовете получиха своите награди, обезпечени от Dextrophobia. Победителите получиха ваучер за една от техните escape rooms, а класираните на второ и трето място – cards2go интерактивни карти-предизвикателства с задача.
Наградите бяха връчени от Теодор Костадинов, един от създателите на „ Враца програмен продукт общество” и част от организационния екип на „ Лов на съкровище”.
След края на церемонията по награждаването, всички участници бяха поканени на празненство в Гнездото coworking, където дружно да отбележат края на „ Лов на богатство – Зимата дойде”.
Сдружение „ Враца програмен продукт общество” изрича още веднъж своята признателност към община Враца за поддръжката при осъществяване и на тазгодишния лов, както и на доброволците от Общински училищен съвет – Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР