На 18 август най-голямата дъщеря на Брус Уилис и Деми

...
На 18 август най-голямата дъщеря на Брус Уилис и Деми
Коментари Харесай

Румър Уилис - гола за рождения си ден

На 18 август най-голямата щерка на Брус Уилис и Деми Мур навърши 35 години. По този мотив тя разгласява откровена фотография с още по-откровено обръщение за това по какъв начин се е трансформирал животът й откогато е станала майка.
 Брус Уилис с внучето си - първа фотография, споделена от Румър Уилис, на артиста като дядо
Първа фотография на Брус Уилис с внучето му

Кадър от един специфичен ден

Румър Уилис показа в профила си в Instagram фотография, на която я виждаме гола да кърми щерка си Луета. " На 35. Много изгоряла от слънцето и хранеща моята Лу ", написа тя. Тя добавя, че тъкмо година по-рано на рождения си ден е научила, че е бременна.

" Да е в ръцете ми за идната ми обиколка към Слънцето за мен значи, че всички стремежи, които съм си пожелавала на рождените си дни, са се сбъднали десетократно ", написа още Румър във връзка дъщеричката си.

Тя добавя, че последната година за нея е била тестване, като евентуално има поради както раждането си, по този начин и тежката диагноза на татко си Брус Уилис. " Сега обаче се усещам уверена в кожата си. По-уверена, в сравнение с в миналото съм била. "

Деми Мур също направи специфична обява по случай рождения ден на щерка си. " Животът ми се промени в мига, в който ти се роди ", написа тя и показа няколко фотоси, на които виждаме Румър като дребна, както и фотоси от раждането на първото внуче на Деми.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР