На 18 април китайският външен министър Уан И се срещна

...
На 18 април китайският външен министър Уан И се срещна
Коментари Харесай

Уан И: Палестина трябва да стане официален член на ООН

На 18 април китайският външен министър Уан И се срещна в Джакарта с индонезийската си колежка Ретно Марсуди, след което двамата дадоха обща конференция.

На нея Уан И уточни, че палестинско-израелският въоръжен спор предизвиква филантропична злополука. Трябва неотложно да се реализира преустановяване на огъня, да се сътвори механизъм за оказване на филантропична помощ и се избегне по-нататъшна ескалация на ситуацията. Китай поддържа кандидатурата на Палестина за формален член на Организация на обединените нации, уточни той.

Коментирайки териториалните разногласия в Южнокитайско море Уан И съобщи, че „ би трябвало да бъдем бдителни в района да не се образува дребна „ коалиция “. „ Противопоставяме се на антагонизма, в каквито и да е форми, би трябвало да ценим мира и стабилността, което не са реализирани по никакъв начин елементарно, и да трансформира Южнокитайско море в спокоен район “, добави китайският външен министър.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед35265Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед21510Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед41801Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед42885Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед86031Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед554458Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183999Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед127774Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дни  Димитър Шивиков, коалиция на искащите, Макрон, натикани страните от соцлагера  Димитър Шивиков, коалиция на искащите, Макрон, натикани страните от соцлагера Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР