На 17 ноември край село Микре, след челен сблъсък между

...
На 17 ноември край село Микре, след челен сблъсък между
Коментари Харесай

Жестоката Катастрофа Край Микре Почерни Цяла България. Преди Малко От Болницата Съобщиха, Че Пострадалите

На 17 ноември край село Микре, след преден конфликт сред рейс и камион починаха девет индивида, а 19 бяха ранени. Жертвите и ранените бяха незрящи, връщащи се от екскурзия.

Трима от тях, както и една жена - потърпевша в злополука на идващия ден наоколо до село Сопот, бяха превозени във ВМА от болничното заведение в Ловеч.

От през вчерашния ден най-тежко потърпевшата жена (66 г.) към този момент диша независимо и на процедура към този момент няма заплаха за живота й. Тя постъпва в болничното заведение с доста тежки контузии - на лицевия череп и на таза, претърпява няколко интервенции, като сега положението й е устойчиво. Предстои идната седмица да бъде изведена от реанимация и преместена в Клиниката по травматология, където да продължи рехабилитацията й.

В Клиниката по травматология е и друга от потърпевшите - 56-годишна жена, за която също се грижат рехабилитаторите. 74-годишният мъж, който бе признат с фрактура на таза, към този момент е изписан.

40-годишната жена, потърпевша в злополука на 18 ноември 2017 година край Сопот, също към този момент е без заплаха за живота. Тя беше превозена във ВМА с доста тежка съчетана контузия - черепно-мозъчна контузия, контузия на таза, фрактура на черепа, фрактура на мандибулата, доста тежка гръдна контузия.

Преминава през редица интервенции, положението й е устойчиво и сега е настанена в Клиниката по травматология.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР