На 17 и 18 юни Ямбол ще бъде домакин на

...
На 17 и 18 юни Ямбол ще бъде домакин на
Коментари Харесай

В Ямбол стартира шампионат по пътна безопасност и колоездене

На 17 и 18 юни Ямбол ще бъде хазаин на третия кръг от републиканския шампионат по пътна сигурност и приложно колоездене „ Да запазим децата на пътя “ , оповестиха от общинския пресцентър. 

Първият ден на шампионата ще стартира с техническа конференция за участващите тимове в постройката на Българския Червен кръст (БЧК). По-късно участниците ще бъдат изпитани по Закона за придвижване по пътищата. Ще бъдат тествани и практическите им умения по оказване на първа долекарска помощ.

Официалното разкриване ще е през втория ден - 18 юни, пред Народното читалище „ Съгласие – 1862 “ в централната градска част. Участниците ще се съревновават в двете дисциплини – „ майсторско ръководство на велосипед “ и „ ръководство на колела в детско автоградче “. 

Шампионатът се провежда от Националното придвижване по приложно колоездене, БЧК и Съюза на българските автомобилисти, с поддръжката на общината, регионалната администрация, ОД на Министерство на вътрешните работи и Регионалното ръководство на образованието в Ямбол. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР