На 17.12.2023 г. вечерта е проведено наблюдение на район от

...
На 17.12.2023 г. вечерта е проведено наблюдение на район от
Коментари Харесай

Вижте какъв екшън се е разиграл при ареста на двама мъже край яз. Огоста

На 17.12.2023 година вечерта е извършено наблюдаване на регион от бент. „ Огоста “ за лица, извършващи нерегламентиран икономически лов на риба във водите на бент. „ Огоста “.

Към 20:00 часа са видяни две лица да навлизат във водите на водоема с гумена лодка и да слагат в работно състояние хрилни мрежи. Екипът на бранш Рибарство и Контрол-Монтана незабавно изиска подпомагане от Сектор Специални Тактически Действия (СТД) при ОДМВР Монтана.

Наблюдението продължи до 18:30 часа на 18.12.23г., когато двете лица идват още веднъж до мястото където по-рано са сложени хрилните мрежи. Към 21:00 часа при излизане от водата с улова, мрежите и лодката на брега са арестувани лицето Т.Б.Д. от гр. Монтана и систематичният рецидивист в бракониерството П.С.Т. от гр. Монтана с 18 влезнали в действие Наказателни постановления и влезнала в действие присъда за осъществено закононарушение по чл.238, ал.2 от Наказателния кодекс. Лицата са арестувани за период от 24 часа, уредите, хрилните мрежи, рибата и два автомобила са конфискувани по формираното досъдебно произвеждане. 



Снимка: ИАРА/МВР

Изпълнителна организация по риболовство и аквакултури и бранш Рибарство и Контрол-Монтана изрича своята признателност към Сектор Специални Тактически Действия (СТД) при ОДМВР Монтана за проявения професионализъм и реализирането на следващата сполучлива акция по секване на противозаконният, недеклариран и нерегулиран (ннн) лов на риба на територията на област Монтана.



Снимка: ИАРА/МВР

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР