На 16-ти август 2023 г. в ПървоРУ - Плевен е

...
На 16-ти август 2023 г. в ПървоРУ - Плевен е
Коментари Харесай

Задържаха и привлякоха като обвиняем мъж, нанесъл побой на 20-годишна жена в Пордим

На 16-ти август 2023 година в ПървоРУ - Плевен е получен сигнал от жена, на 20-годишна възраст, която декларирала, че в домаѝ в градПордим, обл. Плевенмъжът, с който живее на фамилни начала, ѝ е нанесъл побой чрез железна лопата и дървена летва.

По случая неотложно са подхванати следствени дейности и е формирано досъдебно произвеждане под наблюдението на Районна прокуратура - Плевен.

В хода на следствието е разпитана потърпевшата жена, същата е освидетелствана в КСМД - Плевен, назначена е съдебно-медицинска експертиза, разпитани са очевидци.

Предприети са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия за определяне на посочения за причинител - А.М., на 24 години. Извършени са претърсвания на адреси за търсене на лицето. Същият не е открит, открито е, че се укрива, заради което е разгласен за общодържавно търсене.

На 18.08.2023 година А.М. е открит от органите на Министерство на вътрешните работи. Същият е притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по член 131, алинея 1, т.5а вр. член 130, алинея 1 от Наказателен кодекс и арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Плевен.

Предстои внасяне на искане в Районен съд-Плевен за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на него.

Разследването по делото продължава под наблюдението на Районна прокуратура-Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР