На 16 май в 07:14 часа българско време е Пълнолуние

...
На 16 май в 07:14 часа българско време е Пълнолуние
Коментари Харесай

Кървава Луна ще ни донесе сътресения и силни емоции

На 16 май в 07:14 часа българско време е Пълнолуние на 25 градуса в знака Скорпион и паралелно с това е цялостно лунно затъмнение. Това е първото лунно затъмнение за 2022 година. Следващото е на 8 ноември и също е цялостно лунно затъмнение. Луната при актуалното Пълнолуние е най-близо до Земята (в перигей) и заради червеникавия нюанс е наричана „ Кървава Луна “ / „ Суперлуна “, изясни за Lupa.bg астроложката Марги Паскалева.

Това затъмнение ще бъде очевидно от Северна и Южна Америка, Югозападна Европа, Югозападна Азия, Антарктида, Африка, Атлантически и Индийски океан. У нас може да се следи началото на затъмнението рано сутринта преди залеза на Луната. Както се вижда, наранена е огромна част от територии, къде цялостно – къде отчасти. Затъмненията постоянно са плашели хората, заради своето мощно въздействие известно още от древността и потвърдено във времето. По затъмненията античните звездобройци са правели своите предсказания за идни събития, за реколтата и така нататък

От астрологична позиция това цялостно лунно затъмнение в Скорпион е белег за огромна промяна и промени. Както към този момент множеството от вас знаят, Луната в Скорпион е във допустимо най-неблагоприятния знак за нея. А в случай, че е и цялостно лунно затъмнение не мога да ви обнадеждя с положителни вести в международен проект. Навлизаме в стадий на доста интензивни усеща и прекарвания – сдържаност, ревнивост, мощно предпочитание за доминиране, операции, подозрителност, злопаметност, крайности в държанието и дейностите.

За да преминем през тази така наречен промяна и обновяване, няма да минем и без тествания.

Скорпионът е знак, ръководен от Плутон и съуправляван от Марс. Плутон се свързва с живота и гибелта, с атомната сила, вулканите, подземния свят, половата просвета, огромната политическа власт и диктаторите, шпионаж, проведената престъпност, огромните групи от хора, банково-кредитната система, стихийните бедствия и опустошения, всеобщите епидемии. А Марс е планетата на действието, битката, експанзията, насилието. И двете планети имат мощна връзка с спешни обстановки. Луната в мунданната астрология се свързва с биологичната сфера, колебливост и нестабилност, вътрешно-политически въпроси, масите от хора.

В хороскопа на затъмнението Слънцето и Луната са в съразмерен аспект с Плутон в Козирог, само че образуват тежък провокационен аспект със Сатурн във Водолей. Сатурн се свързва с ръководството на страната и институциите, държавният имидж, стопанската система, строителството, бизнесът с недвижими парцели, миннодобивната промишленост и мините, тестванията, рестриктивните мерки, контролът.

И като сглобим цялата картина от планетите, знаците и аспектите можем да заключим, че в международен проект ни чакат тествания, меко казано. Тази по този начин предстояща смяна и промяна няма да стане по лесния метод. Сатурн във Водолей е на върха на конфигурацията таоквадратура със Слънцето в Телец и Луната в Скорпион в този хороскоп. Най-лошият сюжет е заплахата да бъде употребявано атомно или биологично оръжие за всеобщо поразяване. Марс, който е съуправител на Скорпиона и в тази ситуация на затъмнената Луна в Скорпион, е в знака Риби и в съвпад с Нептун. Задвижват се всевъзможни „ тъмни “ сили и секрети дейности.

Възможно е също по този начин да почине, бъде убита (все отново Луната е в Скорпион и има връзка със смъртта) или да падне от власт фигура от най-високите етажи на властта – президент, министър председател, арбитър, от средите на църквата и така нататък Кралете / кралиците по принцип се свързват със Слънцето, само че не изключвам и тях.

Друго, което може да се чака в международен проект е рухване на държавни управления, тежка икономическа и енергийна рецесия, проблеми в банковия бранш, авиацията, технологиите, естествени бедствия и повреди (земетресения, изригване на вулкани, наводнения, отравяне на води и т.н.), екологична злополука, тежък случай с кораб, сриване на мостове или здания, банкрути на компании, ограничавания и тествания от друго естество; случай в мина, в планина, на строителен обект.

В персонален проект затъмнението ще окаже най-силно въздействие в живота на родените през трета декада (с Асцендент и други рождени планети към 23-27 градуса) на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, изключително при родените сред 15 и 20 ноември, сред 11 и 16 февруари, сред 14 и 19 май, сред 16 и 21 август - +/- 1 ден.

Измежду най-известните персони по-засегнати по някакъв метод ще бъдат Джо Байдън, Кирил Петков, принц Чарлз, принц Андрю, кралица Елизабет II, а евентуално и други известни или авторитетни персони. Влиянието на лунните затъмнения не е само на самия ден, само че стартира от време на време малко преди него до към 1 месец след него. При всеки човек въздействието ще бъде в разнообразни житейски сфери според от заложеното в персоналния хороскоп. Но се въоръжете с повече самообладание и нерешителност, с цел да се избегнат неприятности, произшествия и други неприятни прекарвания.

Меркурий, който в този момент е назадничав в първите градуси на Близнаци, на 23 май се връща още веднъж в земния Телец и ще премине през градуса на лунното затъмнение сред 3 и 7 юни, образувайки провокационен аспект площ със Сатурн във Водолей. И въпреки всичко Меркурий ще напусне дефинитивно Телеца на 14.06.2022, навлизайки във въздушните Близнаци. Препоръчително е да избягвате пътешестване на дълъг път до 14 юни, да шофирате извънредно деликатно, да внимавате за неточности в работата и за произшествия, да се ограничи използването на алкохол и да не се одобряват наркотични субстанции.

Имам наблюдения от практиката си, че от време на време затъмненията нямат директно въздействие върху самите нас в събитиен проект, а оказват въздействие на различен член в фамилията. Най-добра и точна информация може да ви даде астролог. Грижете се както за своето, по този начин и за здравето на най-близките си, изключително на възрастните – Сатурн се свързва със старите хора. Възможно е залавянето на огромна незаконна група, тъй че най-смелите в незаконни инициативи и дейности могат съществено да загазят.

Луната в Скорпион покачва заплахата от прояви на принуждение и тежки престъпни закононарушения, за удавяне или произшествия във вода, а в здравословен проект от възпалителни процеси, инфекции, отравяне, проблеми с пикочо-половата система и други.

Затъмненията оказват и позитивно въздействие, когато образуват съразмерен аспект към Слънцето и към други планети от хороскопа ни. Пълното лунно затъмнение ще има такова въздействие за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби.

В които тъкмо житейски сфери ще бъдат събитията, зависи най-много от часът и обитаемото място на раждане, т.е. зависи от това в кои домове попадат Слънцето и изключително Луната. Някои от вас ще имат триумф в кариерата / бизнеса, други в любовта или значими събития в фамилията и така нататък Дори и да зародят стресови обстановки, при всички случаи изходът ще е позитивен и обновяващ.

Денят на цялостното лунно затъмнение е подобаващ за изчистване на организма от токсините с 24-часово недояждане и банкет единствено на вода, билков чай или прясно изцедени плодово-зеленчукови сокове с общо количество към 2,5 – 3,0 л. Не са целесъобразни въобще оперативните интервенции, изключително в региона на дебелото черво и половите органи, премахването на тумори, татуировки и така нататък Опасността от кръвоизливи, възпаления и затруднения е висока. Да се заобикаля пътешестване по вода, приложимост на алкохол и опиати, консумация на месо и месни артикули от диви животни, както и на всевъзможни храни с неразбираем генезис.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР