На 16 май публиката на престижния кинофестивал в Кан първа

...
На 16 май публиката на престижния кинофестивал в Кан първа
Коментари Харесай

Рокетмен обра овациите в Кан

На 16 май публиката на влиятелния кинофестивал в Кан първа видя Рокетмен – невероятната персонална история на несравнимия артист, композитор и шоумен Елтън Джон. Филмът провокира възторжени аплодисменти и просълзи легендата на актуалната поп музика. Коментарите на критиците, несъмнено, не закъсняха.

„ Ако Бохемска рапсодия е чийзбургерът в света на филмите за музикални икони, то Рокетмен е първокласна пържола с гарнитура от омар. ”

Дан Уътън,  THE SUN

„ Рокетмен е непосредствен и трогателен прочит на музиката на Елтън Джон и неговия обществен oбраз. “

Питър Брадшоу, The Guardian

„ Декстър Флечър е издигнал разгорещен фундамент на поп суперзвездата Елтън Джон “

Питър Дебруж, Variety

Рокетмен беше един от най-очакваните филми в Кан, макар че беше показан отвън формалната селекция. Специално с цел да поддържа своя непосредствен другар Елтън Джон, на фестивала – след 30-годишна пауза – се появи и самият Дейвид Гефън, който продуцира някои от албумите на поп иконата. На прожекцията и празненството след нея участваха доста звезди от ранга на Ева Лонгория, Крис Тъкър, Джулиан Мур, Дита декор Тийз, Тейлър Хил, Ева Херцигова, Каролин Даур, Анушка Делон, Изабели Фонтана, Евгения Кузмина и доста други, както и екипът на кино лентата. Елтън Джон беше в компанията на брачна половинка си и продуцент на кино лентата Дейвид Фърниш, както и на дългогодишния си креативен сътрудник Бърни Топин. Тарън Еджъртън и сър Елтън Джон сервираха същински подарък на публиката с трогателно дуетно осъществяване онлайн на песента „ Rocket Man “.

Филмът е в кината от 31 май.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР