На 16 февруари в 18:58ч в 28-я градус на Лъва

...
На 16 февруари в 18:58ч в 28-я градус на Лъва
Коментари Харесай

Пълнолунието в Лъв носи изпепеляваща страст и горещи чувства

На 16 февруари в 18:58ч в 28-я градус на Лъва се случва Пълнолуние. Пълнолунието постоянно бележи цъфтежа и кулминационната точка на целия лунен цикъл.

Пълнолунието ще се организира по оста Лъв (Луна) - Водолей (Слънце) и ще образува квадратури - аспект на огромно напрежение (като огромна площ в небето) с Лунните възли: Южен възел (Скорпион) - Северен възел (Телец). Луната прави куинконкс към Плутон. Този аспект ще провокира потребността от прочувствена сигурност на подсъзнателно равнище. Пълнолунието ще влияе повече върху хората, които имат в наталните си карти значими аспекти сред 25º и 30º от закрепените знаци (Водолей, Лъв, Телец и Скорпион).

Пълнолунието в Лъв носи мощ на наслада и оптимизъм, себеизразяване, самочувствие и самоприемане. Лъвът, ръководен от Слънцето, съставлява креативния принцип: ето за какво Лъвът обичайно е обвързван с децата, нашето вътрешно дете и всичко друго, което можем метафорично да родим. Пълнолунието в Лъв ни приканва да си върнем правото да сияем, да бъдем изобретателни. Това галактическо събитие ни въодушевява да изразим себе си и нашия вътрешен свят.



Лъвът ни предизвиква да бъдем сърдечни участници, да се ангажираме, да се свързваме още веднъж с детската си спонтанност, палавост и възторг.

Лъвът е закрепен знак, с Ян сила – мъжки качества. Когато Пълнолунието се организира в символ на Огъня, насочването на интензивна прочувствена сила към действия, които включват придвижване на тялото, може да бъде доста потребно за балансиране на нашето вътрешно положение и реализиране на вътрешен мир. Всяка художествена активност като писане, изобразяване, танци, пеене и музика може да бъде извънредно потребна.



Пълнолунието в Лъв има мощен вътрешен пламък, който гори непрекъснато и има мощно витализираща магнитна аура и характерна харизма. Емоциите имат буйна природа и изгарящи усеща, които би трябвало да се показват свободно. Съвпадът Венера-Марс прави нещата още по-интензивни по натурален метод, покачва пристрастеността и решимостта да реализираме това, което желаеме и да получим индивида, който желаеме, правейки любовните връзки съществена тематика на този интервал. Но постоянно бъдете деликатни, тъй като пресилването не води до двореца на мъдростта и любовта….



Можем да използваме силите на Лъва, с цел да пречистим и трансформираме телата си посредством заветен огън, като пресъздаваме посредством елементарна визуализация златни пламъци, разширяващи се в сърдечната чакра (центъра на гръдния кош), почистващи и активиращи останалите чакри, също пресъздавайки тези пламъци, обгръщащи цялата планета и повишавайки нейното вибрационно равнище.

За тези, които знаят по какъв начин да видят астралната си карта, забавно е да извърнат внимание в кои домове попада оста Лъв-Водолей, тъй като това са областите на живота, в които би трябвало да се работи по тези тематики. Запитайте се:
- От какво към момента нуждая се и желая да се освободя?
- Напишете на лист всичко, от което желаете да се освободите и след това го изгорете. Огънят е знак на алхимията и трансмутацията.
- Избавете се от пепелта на някое особено място измежду природата, морето, плодородна земя, до някое дърво….
- Съзерцавайте пълнолунието и благодарете за растежа си през последните години.
- Благодарете за благословиите в живота ви.
- Направете нещо изобретателно за вас, което ви кара да излезете от зоната си на комфорт, танцувате, пейте, веселете се, празнувайте.
- Пожелайте си това, за което мощно копнеете пред бледоликата Луна.

Нека това Пълнолуние ви помогне и ви въодушеви да се доближите още повече до вашата истина, достоверност, искра, по-голяма воля и независимост.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР