На 16 декември (петък) от 17.00 ч. в бензиностанцията на

...
На 16 декември (петък) от 17.00 ч. в бензиностанцията на
Коментари Харесай

InsaOil кани пловдивчани на старта на кампанията „Зареди с положителна енергия за Коледа“

На 16 декември (петък) от 17.00 ч. в бензиностанцията на Карловско шосе InsaOil дава старт на вълнуваща коледна акция под надпис „ Зареди с позитивна за Коледа “.
Прочетете още
Изхождайки от концепцията, че най-често за Коледа пътуваме към дома, фамилията и околните си, от компанията оферират да съчетаете зареждането на автомобила с покъртителен подарък. Ако минете през някой от 3-те празнични обекта в Пловдив – на бул. „ Васил Левски “ 170, в кв. „ Остромила “ 202 или на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ 58), може да си извършите фотография в особено аранжиран фото бокс. Може да се снимате независимо или дружно със своите спътници от 10.00 до 19.00 ч. всеки ден от 16 до 25 декември включително

„ Всяка година по празниците следим приятната предпразнична блъсканица, която царува в нашите бензиностанции – забързани хора, устремени към своята коледна отмора. Често се случва в такива моменти да свършите всичко друго, само че да забравите подаръка за себе си или за някой обичан човек. И не щеш ли ние имаме решение таман за такива случаи. В днешния цифров свят да подариш фотография на хартия е дребен топъл жест, който може да зареди всекиго с позитивна сила “, споделя Йоана Самуилова, шеф на верига бензиностанции InsaOil.

А даже и да не си извършите професионална фотография, е задоволително единствено да се снимате, в която и да е от бензиностанциите на InsaOil. Публикувайте фрагмента в обществените мрежи във Фейсбук или Instagram с хаштаг #енергиязаколеда и тагнете профила InsaOil.

Това е изцяло задоволително, с цел да участвате в конкуренцията, в която може да спечелите 10 камери Fujifilm Instant Mini 11 и 50 карти за зареждане в бензиностанциите на InsaOil, всяка от които на стойност 100 лева

Тъй като от InsaOil са уверени, че всеки заслужава подарък за Коледа, който да го зареди с доста усмивки и позитивна сила, те са изготвили и специфичен музикален подарък за клиентите си – обичани коледни песни в празничен InsaOil плейлист. Може да му се насладите, като сканирате QR кода, ситуиран на забележими места в бензиностанциите или в профилите на компанията в обществените мрежи. Така обезпечено ще се заредите с ведро въодушевление и нито дългият път, нито възможните тапи ще го помрачат.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР