На 15 юни в Брюксел ще се проведе среща Ramstein-3,

...
На 15 юни в Брюксел ще се проведе среща Ramstein-3,
Коментари Харесай

Полша и Великобритания са в състояние да решат изхода на войната, убеден е руски публицист

На 15 юни в Брюксел ще се организира среща Ramstein-3, на която още веднъж ще бъде разисквано даването на оръжие за Украйна. Въпреки това, в случай че тази среща още веднъж докара до дребен прогрес, тя би трябвало да премине към „ План Б “, като Обединеното кралство и Полша играят основна роля. Това показа пред съветският журналист Андрей Пионтковски.

Говорим за проекта на английския министър председател Борис Джонсън за военна коалиция от три страни, които са уверено подготвени да пазят Запада от ордата на Путин. Това са Украйна, Англия и Полша.

Във военно отношение присъединяване на английската и полската авиация във военните дейности може да бъде решаващо, споделя Пионтковски.

Публицистът счита, че Англия вижда в днешна Украйна Англия от 1940 година - най-свещената страница в историята си, когато британците в действителност защитаваха света един на един от Хитлер. Украинците в този момент вършат същото.

„ Мисля, че британците ще бъдат подготвени да реалокират историческата борба за Англия през 1940 година в борбата за Украйна с присъединяване на английски, полски и украински самолети. Това коренно ще промени обстановката “, споделя Пионтковски.

Освен това той има вяра, че когато Обединеното кралство стане действителен участник във боен спор, обстановката в Съединените щати ще се промени фрапантно. Ще има напълно друг политически сигнал, което значи, че помощта ще върви по друг метод.

„ Ето за какво, в случай че Rammstein се провали, в случай че оттова се изпращат неразбираеми сигнали и описът на Подоляк не е задоволен, би трябвало да преминем към втория проект. Мисля, че Полша и Обединеното кралство ще бъдат подготвени за това “, уверен е съветският журналист.

Англия и Полша имат свои лични претекстове

Той има вяра, че тези страни ще се съгласят да изпратят своите водачи в Украйна. Всеки от тях има претекстове за това.

Така че за поляците разновидността руснаците да победят Украйна е национална злополука. Това развиване на събитията е цялостна проява на безпомощността на НАТО, затова Полша ще стане идната цел за Путин.

На собствен ред Англия към този момент е подготвена да извърши ролята на водач на свободния свят. Ако загубата на Украйна се равнява на европейска злополука, тези страни ще са подготвени да дадат самолетите си назаем и да решат изхода на борбата.

Пионтковски означи, че не отписва Съединени американски щати. Тяхната твърда линия на поддръжка остава.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР