На 15 юни една от любимите ни холивудски актриси празнува

...
На 15 юни една от любимите ни холивудски актриси празнува
Коментари Харесай

Кортни Кокс на 58: Не осъзнавах, че изглеждам странно заради инжекциите по лицето - неща, които не бих си причинила сега

На 15 юни една от обичаните ни холивудски актриси чества своя рожден ден за 58-и път. Нейното име е Кортни Кокс, която познаваме най-много със знаковата ѝ роля на очарователната Моника в сериала „ Приятели “. Звездата от паметния ситком обаче напълно не дава годините да се отразят на външния ѝ тип и през днешния ден продължава да наподобява все по този начин зашеметяващо.



По мотив персоналния ѝ празник споделяме няколко любопитни обстоятелството за нея:

Кортни Бас Кокс, както е цялото ѝ име, е родена в Бирмингам, щата Алабама. Тя е най-малкото от четири деца в фамилията.

Преди да се ориентира към актьорството, Кортни учи интериорен дизайн и архитектура във Вашингтон.



Не след дълго Кокс е видяна от организацията за модели Ford. Зад всичко това стои братовчед ѝ Стюърд Копеланд, който я поучава да кандидатства при тях. Красотата и гения ѝ незабавно са видяни от управлението на компанията, което незабавно я наема на работа.

Началото на кариерата на Кортни Кокс е белязано от присъединяване ѝ в емблематичния клип на песента на Брус Спрингстийн „ Dancing in the Dark “.



Но продукцията, която я изстрелва на върха на международната популярност, е точно сериалът „ Приятели “. Любопитен факт към кино лентата е, че при прослушването Кортни Кокс се явила за ролята на Рейчъл Грийн, изиграна след това от Дженифър Анистън. Кортни обаче получила ролята на грижовната и пленителна Моника Гелър.

Друг прочут сериал с нейно присъединяване, е не по-малко сполучливия американски ситком „ Агнешко “.

Днес Кортни Кокс може да се похвали с редица номинации и няколко оценки от разнообразни кино награди, измежду които за най-хубава основна женска роля в комедиет сериал за присъединяване ѝ в „ Агнешко “.



Сред обичаните занимания на актрисата, преди всичко се подрежда пристрастеността ѝ към бойните изкуства. От доста години насам Кортни посвещава немалка част от времето си на тренировки по будокан карате.

Друг обичано нейно занятие е пазаруването, ремонтирането и препродаването на къщи.

Сред известните мъже, с които Кортни Кокс има сантиментална връзка, са Майкъл Кийтън, с който излиза в продължение на шест години – от 1989 до 1995 г.).

Друг звезден мачо, топлил леглото ѝ, е Дейвид Аркет.



С Дейвид Аркет

За него се омъжва през 1999 година и се развежда през 2013 година От брака си с него Кортни има едно дете – Коко Аркет, която единствено преди два дни навърши пълноправие.



С щерка си Коко

С дъщеричката си Коко звездата е бременна по време на последния епизод в сериала „ Приятели “, в който Моника и Чандлър осиновяват две близначета.

Настоящата половинка на актрисата е Джони Макдейт. Любовта сред двамата се възпламенява през 2013 година Шест месеца след началото на романса им, през юни 2014 година, актрисата получава предложение за брак.

Сватбата обаче по този начин и не се случва. В края на 2015 година двамата се разделят и Кортни смъква годежния пръстен.



Половин година по-късно те още веднъж стартират да се виждат и от средата на 2016 година медиите с убеденост стартират да настояват, че любовният им разказ е съживен.

Давайки си втори късмет, Кортни и Джони се пробват да се крият от медийното внимание и се появяват рядко на обществени събития. Освен че не обичат да парадират с връзката си, двамата заобикалят да приказват за възприятията си.



Но откакто звездата от сериала "Приятели " си направи Инстаграм, тя стартира да споделя моменти от взаимния им живот. И понякога поздравява обичания си. Прави го постоянно за Свети Валентин, рождени дни и разнообразни годишнини.

Дженифър Анистънпък е една от най-близките приятелки на Кортни. Тя е и кръстница на щерка ѝ.



Кортни Кокс е известна и с обстоятелството, че е една от звездите с най-вече пластични интервенции. Преди години тя признава, че е прекалила с корекциите и съжалява за това.



Ето и няколко нейни мисли за самата нея, за фамилията, остаряването и приятелите:

"За да наподобявам най-малко на половина по-красива, би трябвало да направя три неща: да извия миглите си, да „ оправя “ веждите си и да нанеса червило. "

"Аз съм доста отворен човек. Знам, че от време на време споделям повече, в сравнение с би трябвало, само че съм такава, каквато съм. "

"Не желая да го отхвърлям. Аз съм чист човек, само че не мисля, че това ме прави специфична. "

"Да остаряваш красиво е едно нещо, да се опитваш да забавиш процеса е друго. "

"Имаше време, когато си мислех: "О, трансформирам се. Изглеждам по-стара ". Затова в продължение на години се пробвах да задържа младостта си. Не осъзнавах, че наподобявам доста необичайно поради всичките инжекции и другите неща, които си правех на лицето - неща, които не бих си предизвикала в този момент. "

"Няма нищо неприятно в това, че ще стана на 60, просто не мога да допускам. Времето лети толкоз бързо. Няма подозрение, че сега съм доста по-земна, научих толкоз доста неща - на какво да се веселя, какво да върша повече и какво да пусна от живота си. "

"Нямам време за повърхностни другари. Искам да кажа, в случай че в действителност си уединен, можеш да имаш лекомислен другар, само че във всяка друга обстановка това е нелепост. Какъв е смисълът?



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР