На 15-ти септември с менче с вода и здравец, директорът

...
На 15-ти септември с менче с вода и здравец, директорът
Коментари Харесай

В ИНУ „Христо Ботев“ - Плевен откриха учебната 2023/2024-та година

На 15-ти септември с менче с вода и здравец, шефът на ИНУ " Христо Ботев " в Плевен Цветелин Горанов посрещна първокласниците в класните стаи.

Церемониятапо откриването на първия образователен ден в елитното плевенско начално училищезапочна с издигане на националния байрак под звуците на химна на Р България в осъществяване на Общински духов оркестър – Плевен.

В празничното си слово, шефът на ИНУ „ Христо Ботев “ Цветелин Горанов акцентира, че неуморният труд на преподавателите в учебното заведение е повода, то да е едно от водещите в страната.

Той благодари на възпитаниците на ИНУ „ Христо Ботев “ за оценките и медалите, извоювани на математически и езикови надпревари, музикални състезания и фестивали, както и за постигнатите високи резултати през миналата образователна година.

Цветелин Горанов пожела на всички възпитаници здраве и триумфи в учението. Той насочи към най-малките – първокласниците съвет, да бъдат упорити и ученолюбиви.

Официални посетители на празничното субитие бяхаакадемик Григор Горчев - почетен ректор на МУ-Плевен, почетният жител на ПлевенРусалин Русалинов, шефът на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ - Плевен комисарСтанислав Атанасов, представители на Лайьнс клуб „ Огледало “, шефът на ЦРД Генади Гешев, общински съветници,о.з. подполковник Радослав Георгиев – ръководител на съдружие „ Артилерия “. Поздравителни адреси бяха получени от представители на голям брой държавни, общински и публични институции.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР