На 15 и 16 септември т.г. (събота и неделя) софтуерни

...
На 15 и 16 септември т.г. (събота и неделя) софтуерни
Коментари Харесай

20 лектори ще представят 18 лекции на конференцията HackConf 2018




На 15 и 16 септември т.г. (събота и неделя) софтуерни разработчици, фенове и запалянковци от България и Европа ще се съберат в Sofia Tech Park на обичайна конференция HackConf, проведена за четвърта поредна година. Стартирала през 2015 година, конференцията HackConf към този момент е предстоящо от ИТ сектора събитие.

В рамките на двата конферентни дни и в деня с на практика ориентирани работилници участниците ще се срещнат с интернационалните лектори и специалисти от региона. За първи път събитието ще бъде напълно англоезично и чака посетители от страната и чужбина.

20 лектори ще показват 18 лекции с друга устременост като софтуерна разработка, уеб разработка, пускане на сполучлив бизнес, тематики от геймърската промишленост и други

Сред лекторите са Иван Ванков, основен проектант на блокчейн технологии в CognitionFoundry, Мариан Маринов от SiteGround, Радослав Станков от Product Hunt, механически експерти от Financial Times, Благовест Тасков, водещ разработчик на V-Ray GPU в Chaos Group, Джим Кимбал от HedgeServ, Анета Петкова, QA експерт в SumUp и други

“HackConf цели да покаже всички аспекти на софтуерната разработка, без да се концентрира върху съответна технология”, споделят уредниците от HackBulgaria.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР