На 15 април в Музея за съвременно изкуство в Лос

...
На 15 април в Музея за съвременно изкуство в Лос
Коментари Харесай

Киану Рийвс и Александра Грант | BGNES

На 15 април в Музея за модерно изкуство в Лос Анджелис се организира галавечеря, на която участваха редки посетители на аления килим като Киану Рийвс и Александра Грант, написа " TMZ ".

Актьорът, който навърши 58 години през септември предходната година, не се появява постоянно на обществени места с 50-годишната си обичана, само че от време на време двойката въпреки всичко радва публичните среди. Изборът на събитието не е инцидентен, тъй като Александра е артистка. Миналата година тя също заведе обичания си на галавечеря в Музея за съвременно изкуство.

Този път Грант се появи пред фотографите в алена рокля с флорален десен, а Рийвс - в грациозен костюм и вратовръзка на диагонални райета. Външният тип на влюбените обаче не е толкоз горещо обсъждан в мрежата, колкото държанието им пред камерите: те се държаха за ръце, усмихваха се един на различен, а в един миг Александра ненадейно целуна Киану по устните пред всички. Съдейки по сюрпризираното лице на артиста, запечатано на фотосите, целувката е била изненада и за него.

Припомняме, че Грант и Рийвс се познават от дълго време - известно време са другари, а по-късно стартират да се срещат. Романсът им излезе нескрито през 2019 година През април предходната година в интернет се появиха клюки, че влюбените са сгодени: Киану беше видян в бижутериен магазин, където се твърди, че е избирал пръстен за Александра. Двойката обаче не удостовери или отхвърли спекулациите./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР