На 14 юни от служители на сектор "Противодействие на криминалната

...
На 14 юни от служители на сектор "Противодействие на криминалната
Коментари Харесай

Закопчаха трима души при спецоперация в Стара Загора

На 14 юни от чиновници на бранш "Противодействие на престъпната престъпност " в ОДМВР-Стара Загора е извършена профилирана полицейска интервенция за секване, откриване и документиране на закононарушения, свързани с наркотични субстанции.

Около 19 часа, на първокачествен път І-5, е спрян за инспекция лек автомобил "Форд ", ръководен от 24-годишна жена и пасажери – двама мъже, на 33 и на 44 години.

При осъществените процесуално-следствени дейности в автомобила са открити и конфискувани 2.45 грама суха зелена тревиста маса - марихуана, и 2.21 грама бяло кристалообразно вещество – метамфетамин, а при претършуване в жилището, населявано от 33-годишния мъж в Стара Загора – хероин с тегло 0.63 година

В хода на интервенцията е осъществено претършуване и изземване и в жилище в с. Дълбоки, населявано от 38-годишен мъж, при което са открити и конфискувани 1.61 грама бяло кристалообразно вещество – метамфетамин, а в двора на къщата са открити 29 растения канабис, 27 от които посадени в кофички.

В ОДМВР-Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс и чл.354в, ал.1 от Наказателен кодекс.

Лицата са арестувани за период до 24 часа, а с разпореждане на Окръжна прокуратура – Стара Загора, на 33-годишения мъж е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража " за период до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР