На 14 юли 2021 певецът Васил Найденов заедно с група

...
На 14 юли 2021 певецът Васил Найденов заедно с група
Коментари Харесай

Васил Найденов: Публиката е жадна за музика



На 14 юли 2021 артистът Васил Найденов дружно с група " Сигнал " и Любо Киров ще изнесат взаимен концерт в Националния исторически музей.
" Хубавото е това, че хората още веднъж се съживиха, макар тази страшна пандемия. Животът пробива и желае своето и е хубаво, че публиката е жадна за музика . Дай Боже ние да успеем да задоволим техните условия. Състезанието не е елементарно ", сподели за БНР Васил Найденов.

По думите му в музиката не постоянно човек би трябвало да има досег до можещи хора:

" Аз съм подобен, че нормално, когато ми дадат материал никога не го оставям в този тип, в който е, тъй като ще би трябвало много години да се въргалям по сцената с някои от тези песни. Не всички песни имат дълъг живот и избирам да ги трансформира през моя ъгъл, доколкото мога и доколкото имам знания във връзка с аранжимент, на музика, в сравнение с да ги изпея като солфеж и това е неточност на много млади, които са привикнали да получават някакъв музикален материал и го изпяват съвсем безусловно или го изсвирват безусловно . Това би трябвало да стане твое “, добави в предаването „ Хоризонт за вас “ Найденов.
Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР