На 14 септември 2023 г. Vogue отбелязва второто си годишно

...
На 14 септември 2023 г. Vogue отбелязва второто си годишно
Коментари Харесай

Супермоделите на 90-те покориха шоуто на Vogue World 2023 в Лондон


На 14 септември 2023 година Vogue отбелязва второто си годишно събитие Vogue World в британската столица. Тази година събитието се състоя в известния лондонски спектакъл Royal Drury Lane, като тематиката беше “театър и английска мода ”.

Публиката имаше удоволствието да гледа на живот FKA Twigs, а по-късно и огнено шоу на подиума. В дефилето се включиха най-големите фешън звезди сега - Емили Ратайковски, Витория Черети, Ирина Шейк и Палома Елсесер. Голямата изненада беше появяването на четирите супермодела от 90-те години - Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън, девойки от кориците на септемврийския брой на Vogue Англия и Съединени американски щати, които закриха шоуто и демонстрираха, че стилният подиум към момента е техен.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue France (@voguefrance)

Наоми Кембъл беше облечена в изумрудено зелена рокля на Alexander McQueen, Синди Крауфорд - с транспарантна миди рокля с деколте на Versace, Кристи Търлингтън се появи в дълга рокля с разкроени плещи на Fendi, дело на Ким Джоунс, а Линда Еванджелиста се поддаде на най-горещата наклонност сега и облече железна рокля с мантия по поръчка на Valentino. Момичетата се държаха за ръце, до момента в който минаваха по подиума под звуците на Sweet Dreams на Ани Ленъкс, трансформирайки финала на шоуто в именит миг, който несъмнено ще се помни дълго. 

 
Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън в поредицата " Супермоделите "

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР