На 14 октомври във великотърновската болница, без да дойде в

...
На 14 октомври във великотърновската болница, без да дойде в
Коментари Харесай

Издъхна пастирът, пребит с тесла във ферма в село Хотница

На 14 октомври във великотърновската болница, без да пристигна в схващане, е умрял 70-годишен мъж от с. Богатово. Той е потърпевш, след нанесен му побой във плантация в с. Хотница. По случая в районно управление (на МВР) – В. Търново има формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от полицията.

За зверството, осъществено в нощта против 5 октомври, бв ареста е 52-годишен рецидивист, с 40 престъпни регистрации и 16 присъди.

Нападателят Васил Ангелов от Габрово бил нает същия ден в животновъдната плантация и дружно с по-възрастния делели общо жилищно помещение. Собственикът на стопанството не подозирал, че новият служащ е лежал в пандиза за обири, измами и два пъти за бягство от казармата. Последното си дейно наказване изтърпял през 2016 година

Вечерта сред двамата служащи избухнал скандал, тъй като пастирът направил забележка на новия, който бил пийнал, вдигал звук и крещял. Афектиран, той се нахвърлил върху него и натрошил черепа му с тъпата част на тесла. Живко от с.Богатово бил открит в безпомощно положение във фургона сутринта на 5 октомври. Той бе в реанимацията на великотърновската болница, правена му бе незабавна интервенция от неврохирурга доктор Николай Мойнов.

Васил бил арестуван в хотел в Габрово. След като проснал сътрудника си, повикал такси и липсващ. Направил е признания, повдигнато му е обвиняване за нанасяне на междинна телесна щета при условия на рисков рецидив и бе оставен за непрекъснато в килия. След нанасяне на побоя, той взел към 500 лева от пребития мъж.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР