На 14 март към 23.30 ч. ГКПП Капитан Андреево пристигнал

...
На 14 март към 23.30 ч. ГКПП Капитан Андреево пристигнал
Коментари Харесай

Граничари иззеха 250 хил. медицински маски на ГКПП Капитан Андреево

На 14 март към 23.30 ч. Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево дошъл за влизане в Турция товарен автомобил „ Мерцедес “ с лидер турски жител. По искане на чиновници от “Гранична полиция ” му е осъществена щателна митническа инспекция, при която са открити 250 000 броя защитни медицински маски. Те са конфискувани с квитанция, формиран му е акт за митническо нарушаване.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука през вчерашния ден към 14.15 ч. за влизане в страната дошъл лек автомобил „ Ауди “, ръководен от сръбски жител. Граничните служители на реда поискали подпомагане от контрольор от РЗИ Видин за премерване температурата на пасажера, която се оказала 38.5 градуса. На сръбския жител е публикуван отвод за влизане в страната, оповестиха от Групово дело Гранична полиция.

На същия пункт през вчерашния ден към 16.30 ч. за влизане дошъл лек автомобил „ BMW “, в който пътували 4 румънски жители. Установено е, че един от тях е с температура 38.6 градуса. Служители от мобилната гранично-полицейска група на ГПУ Брегово са конвоирали автомобила в 17.20 ч. за директно прекосяване до Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост II. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР