На 14 декември 2016 г. след полунощ при рутинна полицейска

...
На 14 декември 2016 г. след полунощ при рутинна полицейска
Коментари Харесай

Наркоразпространител се призна за виновен по три обвинения

На 14 декември 2016 година след среднощ при рутинна полицейска интервенция в кв. " Възраждане " във Варна бил арестуван престъпно проявеният Ясен И. При осъществяване на неотложни процесуално-следствени дейности тогава били открити като съпричастни към разпространяването на опиати Стефан Недев и Саркиз Асадуров. При подхванатите обиски и претърсвания у тях били открити и конфискувани разнообразни по тип опиати - марихуана и производни на амфетамините, както и нелегално притежавано оръжие.

Срещу Стефан Недев сега се води и друго досъдебно произвеждане, също за закононарушение, обвързвано с наркотични субстанции. Заради ръководство на МПС след приложимост на опиати преди време му е било наложено административно наказване - санкция в размер на 1000 лв., и е бил лишен от право да ръководи МПС за период 5 месеца.

35-годишният Саркиз Асадуров също се е признал на отговорен и е сключил съглашение с Окръжната прокуратура във Варна, утвърдено от съда. Неговото наказване е 1 година и 10 месеца, чието изтърпяване било отсрочено с изпитателен период 3 години. Срещу третия участник - Ясен И., делото ще се гледа по общия ред.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР