На 14 април 2012-а 23-годишният по това време Тайсън Фюри

...
На 14 април 2012-а 23-годишният по това време Тайсън Фюри
Коментари Харесай

На този ден: 23-годишният Тайсън Фюри нокаутира ветеран с изненадващ ход

На 14 април 2012-а 23-годишният по това време Тайсън Фюри реализира 18-ата си победа на професионалния кръг и е награден с ирландската купа в тежка категория, откакто нокаутира в 5-ия рунд английския деец Мартин Роугън.

Още тогава Циганския крал прави усещане на медиите с атрактивния си жанр на говорене и блян към привличане на в допълнение внимание преди борбата. Той таман е овакантил английската купа в " кралската " дивизия, тъй като е пропаднал дуелът му с Дейвид Прайс, тъй че Роугън е идващото предизвикателство.


Фюри не е бил толкоз прочут даже на локално равнище тогава, само че въпреки всичко за всички е огромна изненада решението му още от първия рунд да се боксира с противоположен гард. До ден сегашен той го прави постоянно по време на мачовете си, само че тогава е несъмнено остроумен ход, който не е предстоящ и от самия Роугън.

Два пъти ветеранът е пратен в нокдаун от напористия Фюри (който покачва оборотите от третия рунд нататък) и макар че се изправя преди реферът да е отброил до 10, във втория случай от ъгъла му хвърлят кърпата, тъй като са видели задоволително.

Боксовият свят, естествено, занапред ще се забавлява и възхищава на Тайсън Фюри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР