На 13 юни 2020 година в 10.35 часа в полицията

...
На 13 юни 2020 година в 10.35 часа в полицията
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на изхода на Тръстеник. Мъж загина

На 13 юни 2020 година в 10.35 часа в полицията в Долни Дъбник е получен сигнал за настъпило ПТП на към 100 м от изхода на град Тръстеник в посока село Ореховица. Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

Незабавно на място са изпратени проверяващ служител на реда, автоексперт и специалист от Базова – научно техническа лаборатория при ОДМВР – Плевен.

Тежка злополука на Автомагистрала "Тракия ": Един мъж почина

Установено е, че лидерът на "Фолксваген " – 61-годишен от Тръстеник, при лимитирана видимост - надолнище на втурване в посока село Ореховица, подхваща маневра завой наляво за нахлуване в регион на бензиностанция. Не пропуща и препречва пътя на вярно движещ се в посока град Тръстеник лек автомобил ''БМВ'', ръководен от 20-годишен от село Остров, община Оряхово, област Враца. В резултат на удара са нанесени обилни материални вреди и по двата автомобила.

Екип на УПБЗН - Долна Митрополия е дошъл на място за осъществяване на спешни мероприятия по изваждане на потърпевшите от „ Фолксваген “-а.

Водачът е превозен в ЦСМП - Плевен, където след това е умрял.

Неговата спътничка – 63-годишна от Плевен, също е превозена в здравно заведение, където са открити фрактура на дясна предмишница, ребро и дясна бедрена кост.

Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.343, ал.1, б. "а ", б. "б " и б. "в ", по отношение на член 342, ал.1 от Наказателен кодекс.

Уведомен е дежурен прокурор на Оперативна програма – Плевен. Продължават работа проверяващ служител на реда и екип на районно управление (на МВР) - Долна Митрополия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР