На 12 февруари Катрин Мидълтън посети болницата в Ливърпул, като

...
На 12 февруари Катрин Мидълтън посети болницата в Ливърпул, като
Коментари Харесай

Без ботокс, но със зашеметяваща осанка: Кейт Мидълтън в сапфири и елегантно палто отново покори света

На 12 февруари Катрин Мидълтън посети болничното заведение в Ливърпул, като за случая избра класическо палто на каре, черна рокля, допълвайки тоалета с дребна чанта с елегантна ръкохватка.



Визията ѝ бе приключена от очарователни обеци със сапфир и диаманти - завещание от нейната свекърва - починалата лейди Даяна Спенсър.



Ако имате комплекс поради някоя и друга бръчица в зоната на назолабиалните гънки, или на външните краища на клепачите, известни като „ патешки крайник ”, обърнете внимание на аристократичната външност на Катрин. Тя носи всичките недостатъци по лицето си с достолепие и самочувствие, прибягвайки до услугите само на зоновата терапия (лицев масаж).



Тайната на Кейт най-вероятно е в това, че същинската грациозност няма нищо общо с ботокса и филърите. Защото красивата жена " се чете " не по съвършените черти или обемни устни, а по осанката, излъчването. По отношение на външността си, принцесата постоянно залага на типичен стилове, както и на сдържаната палитра от цветове - формулата на нейния финес и тактичност.

Известно е, че височината на Мидълтън е 170 см, а тежестта ѝ - единствено 55 кг. За да бъде толкоз фина, тя спортува и заобикаля да се храни след 18:00 часа. От обичаните ястия на принцесата специалистите акцентират пилешкото къри и чая матча.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР