На 12 февруари 2018 г. в Бергвлиет, заможно предградие на

...
На 12 февруари 2018 г. в Бергвлиет, заможно предградие на
Коментари Харесай

"Финансово не са ми на равнището" – Къро за българи, убити него в нарковойна в Кейптаун

На 12 февруари 2018 година в Бергвлиет, заможно предградие на Кейптайн, невъзмутимо са убити в дома им с 22-ри диаметър - оръжието на наемните убийци - семейство българи - Анжело Димов и Неси Пеева. Официално, убийството се води неразкрито, само че в незаконните среди на южноафриканския град бързо имат обвинен: това са рисковете да живееш в този свят от братства и отмъщения, на огромни възходи, само че и на изключителни падения, на лесни пари и лесни врагове. "

Това споделя проверяващият публицист Арън Хаймън в от поредицата си, отдадена на българската мафия, оповестена в края на предходната година.

В него той беседва с Красимир Каменов - Къро, който е считан за на нахлуване в Констанша, различен още по-луксозен квартал на Кейптаун. Останалите убити са две дами и един мъж, като се допуска, че една от тях е брачната половинка му.

Местните медии твърдяха през вчерашния ден, че против тях е бил изстрелян " дъжд от патрони " в регион, който е с денонощна патрулираща защита, което би трябвало да значи, че става дума за съзнателно нахлуване на цели, а не на грабеж или някакво сходно закононарушение. " Хората в региона ни споделиха, че тази двойка е живеела много потайно и без контакти със съседите, а децата са учели в интернационално учебно заведение в града ", описа репортерката на телевизионния канал Newzroom Africa. В репортажа тя се връща към убийството от 2018 година



След въпрос за какво при обиск през 2013 година у Анжело Димов е открито копие на персоналната му карта, Каменов отвръща, че е имало някакви документи, тъй като мислели да вършат нещо. " Но след това открих различен човек, този не е способен. Казват, че се занимавал с опиати по-късно. Проверете от какво са живеели - те нямаха бизнес в България, нямаха и тук, доколкото знам. "

Да бъдем почтени – половината от тях са нарушители.
 Красимир Каменов – Къро,
за българите в Южна Африка

В диалога Къро не е питан с каква активност той персонално изкарва пари, с цел да живее в една от първокласните елементи на града.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР