На 11-ти декември, 2021 г., на централния площад в село

...
На 11-ти декември, 2021 г., на централния площад в село
Коментари Харесай

Община Чавдар открива „Коледното село на България“

На 11-ти декември, 2021 година, на централния площад в село Чавдар, община Чавдар, се открива „ Коледното село на България “.

За първи път в България се провежда такова по рода си коледно село, по образеца на Австрия и Германия.

Събитието ще протече в 4 следващи петък, събота и неделя от 11-ти декември до 1-ви януари и със специфични изненади в новогодишната нощ.

Площадът ще бъде осветлен в празнични коледни светлини. Ще откриете немски специалитети и деликатеси, обичайното греяно вино, други коледни питиета и изненадващи коктейли. Ще имате опция да вкусите локални артикули, коледни сладкиши и лакомства, приготвени на място в уютната и съвременна пекарна „ Прованс “.

„ Коледното село на България “ включва богата културна и развлекателна стратегия за всички възрасти, само че най-много доста коледни изненади и дарове за малчуганите.

На 11-ти декември събитието ще бъде намерено с концерт на известната млада певица Маги Джанаварова, на 18-ти декември ще се организира забавен куиз онлайн, с разнородни награди и с водещ легендата Ники Кънчев.

За децата са планувани коледни театрални представления, разнородни уъркшопове – подготвяне на самун и сладки в пекарна „ Прованс “, направа на hand made бижута, открити уроци по национални танци.

В програмата са включени още представяния на книги, в това число и книгата „ До последната минута “ на българския притежател на Европейската премия за литература за 2021 година Георги Бърдаров, показване на новата книга „ Опитай това “ със съставител Светлозар Желев и кулинарно шоу навън от началник Лъчезар Лачев, осъществявания на национални танци и хора от Клуб по национални танци „ Цоковци “.

Едно е несъмнено – настроението ще бъде коледно и ще Ви донесе по този начин нужните за празника уют и наслада в сърцата.

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР