На 11 септември, понеделник, дирекция Новини и актуални предавания на

...
На 11 септември, понеделник, дирекция Новини и актуални предавания на
Коментари Харесай

От 11 септември актуалните предавания и публицистиката се завръщат в ефира на БНТ

На 11 септември, понеделник, дирекция " Новини и настоящи излъчвания " на Българската национална телевизия слага публично начало на новия ефирен сезон.

Сутрешният блок се завръща в нормалния си начален час – 5:55. Водещите Христина Христова и Симеон Иванов ще споделят първи на феновете всичко значимо с извънредни реакции и разбори на настоящите тематики и събития, а Цвети Стратиева – Флора ще продължи да демонстрира гледната точка на младата публика в рубриката " Още нещо с Флора ".

На 11 септември, понеделник, стартира новият сезон на предаването за интернационална политика по Българска национална телевизия 1 –. Водещите Евгения Атанасова-Тенева и Йоана Левиева-Сойър ще подсигуряват способени мнения по горещите интернационалните точки всеки работен ден от 16:30 ч. Веднага по-късно – в 17:00 ч. – водещата Мариана Векилска ще приветства феновете с нови рубрики в новото интерактивно студио на.

Водещите на публицистичното предаване, което към този момент стартира своя нов ефирен сезон на 4 септември – Надя Обретенова и Поли Златарева, ще задават значимите въпроси и ще търсят значимите отговори в динамичната политическа и социално-икономическа конюнктура всеки работен ден след емисията вести " По света и у нас " в 18:00 ч.

На 12 септември, вторник, в 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 е първият брой за новия ефирен сезон на единственото дискусионно предаване, което демонстрира публичното мнение по сериозните проблеми на България – с водеща Добрина Чешмеджиева.

На 15 септември, петък, в 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 стартира предаването с водещ Бойко Василев. В 22:00 ч. следва предаването за проверяваща публицистика с създател и водеща Богдана Лазарова.

На 16 септември, събота, от 8:00 ч. по Българска национална телевизия 1 се завръща, а тъкмо в 17:00 е началният час на с водеща Мая Костадинова.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР