На 11 ноември Леонардо ди Каприо навърши 49 години. И

...
На 11 ноември Леонардо ди Каприо навърши 49 години. И
Коментари Харесай

Жената, с която Леонардо ди Каприо отпразнува рождения си ден

На 11 ноември Леонардо ди Каприо навърши 49 години. И както може да се чака от него, артистът отпразнува рождения си ден уместно, като става хазаин на звездно събитие в Бевърли Хилс, написа People. Според изданието, което се базира на техен източник, артистът е бил в компанията на 25-годишния модел Витория Черети, както и някои другари от кръга на звездите.
 Витория Черети и Леонардо ди Каприо все по-близки - какъв брой сериозна е връзката им
Когато хипотетичната другарка на Лео ди Каприо не се тормози да покаже гърдите си

И сериозна ли е връзката на артиста с Витория Черети

ДиКаприо и италианският модел бяха " нежни един към различен и се целуваха през цялата нощ ", споделя източникът. Други посетители, които са участвали на на празненството, са JAY-Z и Бионсе, Снуп Дог, ТобиМагуайър, ТайкаУаитити и АкселРоуз. ЛилУейн също е бил там, като даже е извършил няколко части. " В един миг всички пееха типичен хип-хоп. "

Въпреки изявите на рапъра, Ди Каприо въпреки всичко остава в центъра на вниманието, като в един миг артистът е " вдигнат и носен из стаята ". Партито продължава до ранни зори, като доста посетители останават след 4 сутринта.

Що се отнася до Леонардо ди Каприо и Витория Черти, за пръв път се заприказва за романса сред двамата през август, когато бяха видяни да прекарват време дружно в Санта Барбара, Калифорния.

Какво да чакаме от " Убийците на цветната луна "

Спорните режисьорски решения на Мартин Скорсезе

Влюбените гълъбчета още веднъж бяха снимани от папараци през септември, до момента в който купонясват дружно в Ибиса. Кадрите, получени от Page Six, демонстрират по какъв начин двойката се целува и танцува близо един до различен. По-късно същия месец изданието видя Ди Каприо и Черети в музея Pinacoteca Ambrosiana в Милано, дружно с майката на артиста Ирмелин Инденбиркен.

На идната вечер двойката още веднъж беше снимана дружно, този път в Париж, до момента в който излизат на вечеря дружно - без майката на Ди Каприо. Празнуването на звездния рожден ден на Ди Каприо идва малко след премиерата на последния му филм - " Убийците на цветната луна ", чиято премиера беше по кината на 20 октомври.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР