На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека

...
На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека
Коментари Харесай

Четирима пребиха младеж пред дискотека в Плевен, баща му твърди, че са полицаи

" На 11.02.2023 година в 4.00 ч. сутринта пред дискотека " Анаконда " синът ми Емил бе пребит и надробен от пердах от четирима служители на реда / цивилни, отвън работно време/, с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било. Не ги познава даже ", написа Костадин Недялков във Фейсбук. 
Прочетете още
" Излизайки от дискотеката те го удрят и още с първия удар изпада в безсъзнание. И от там се стартира пердах, пердах, пердах... Както се бие куче. НЕ! НЕ като куче, тъй като то има правото да вие и скимти от болежка, а като парцалена кукла, която е безжизнена и си вършат каквото желаят с нея.

Той не е имал правото даже да изреве, тъй като от самото начало на багра е бил в безсъзнание.

Спират да го бият чак когато си гълта езика и стартира да умира. Започва да хърка и да се тресе пред смъртно с обелени очи и единствено намесата на бодигардовете да му извадят езика го избавя. Не знаем дали е посинявал от зной, тъй като лицето е било на безформеност и цялото в кръв. Вървяла е кръв на струйки.

Други момчета негови приятелчета, които излизат от заведението го познават само по маратонките. Бил е мъртвец на плочките обезобразен. Тези убийци няма по какъв начин да ги назовавам служители на реда.

Това са държавни чиновници които получават заплатите си от нашите налози. Годишно заплащам налози сред 200 000 и 500 000 лева. Плащам с цел да диша детето ми през устата, да яде с чаена лъжичка и да пие вода със сламка.

Болките при него са от главата до петите, при нас родителите са в сърцето. Плача, само че без сълзи с цел да съм мощен пред него. Плача с душата си, само че вътре в мен. Пиша през днешния ден 12.02.2023 а не през вчерашния ден, тъй като трябваше да съм сигурен на 100 %, че биячите са служители на реда.

Моля Ви който по някакъв метод е станал несъзнателен очевидец да ми написа ЛС. Все отново 4 подготвени биячи бият 19 годишно момче ", написа той. 

" Правим цялостна инспекция по случая. Няма да крием никого, отговорните ще си понесат отговорността ", това разясни шефът на ОДМВР-Плевен комисар Веселин Вътов пред " 24 часа ".

От думите му стана ясно, че забъркани служители на реда в тази ситуация евентуално в действителност има, само че уточни, че ще излязат с цялостна инфомация след осъществената инспекция.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР