На 100-ия ден от войната, изплува една стара и много

...
На 100-ия ден от войната, изплува една стара и много
Коментари Харесай

Камчия трупа загуби, но иска да е хай-тек портала на Евразия

На 100-ия ден от войната, изплува една остаряла и доста забавна тематика - курортен комплекс " Камчия ".

Появи се от запитване на водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов към министъра на външните работи Теодора Генчовска.

" Притеснен съм дали този парцел, благосъстоятелност на държавното управление на Москва, няма да послужи като мотив съветските завоевателни ползи да се насочат към българската част на Черноморското крайбрежие ", попита Христов външната министърка.

Генчовска е спокойна - в ДАНС нямат данни за нещо неправилно от позиция на националната сигурност. Комплексът се ръководи от българско юридическо лице, краен притежател е московското държавно управление.

Дотук отлично. Може питането на Румен Христов въпреки всичко не е толкоз инцидентно, тъй като, става известно, тъкмо два дни преди въпроса се е случила вест.

А точно Kamchia Smart City и Innohubator подписват контракт за взаимна работа за основаването на нов пример за софтуерни услуги в областта на осведомителните технологии. Шапката, под която ще оперират, е Startup Eurasia.

От уеб страницата на самодейността разбираме, че Kamchia Smart City ще е образован град със седем обособени клъстера: конферентен и изложбен клъстер, медицински клъстер, състезателен, жилищен, еко-курортен и иновационен.

Innohubator, от своя страна, се показва като “динамичен справочник на стартъп сцената ” на Балканите. “Идеята на основателите на плана е да поддържат бързо разрастващите се софтуерни компании по три съответни метода – обезпечаване на достъп до клиенти от международна класа, създаване на гении и основаване на подобаваща за задачата инфраструктура. ”, написа на уеб страницата.

Пак там има две вести. Едната е за въпросното съдействие с Innohubator, а първата е, че при започване на тази година Kamchia Smart City и Innohubator са се показали на тридневната конференция - ревю за новаторски технологии в бизнеса Tech week в Москва.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР