На 10-и април в 23:35 е сюблимният момент, в който

...
На 10-и април в 23:35 е сюблимният момент, в който
Коментари Харесай

Астролог: На вси страни хвърчат искри!

На 10-и април в 23:35 е сюблимният миг, в който Марс и Сатурн се срещат на небето и тогава " на вси страни още веднъж ще хвърчат искри ". За това предизвестява астрологът Николай Радев на своята страница във фейсбук. 

Ето какво написа той в обществената мрежа:

ВНИМАНИЕ! Небесният меч и Небесният щит, тоест Марс и Сатурн още веднъж се застигат по своите си небесни пътища, този път в Риби.

И на вси страни още веднъж хвърчат искри. И още веднъж не малко хора, лишени от качеството неотстъпчивост, губят хладнокръвие. Това, обаче, няма да им помогне. Ще им помогне, в случай че се понапънат и запазят хладнокръвие. И в случай че в сюблимния момент – 10.04.2024, сряда, в 23:35 часа българско време - изрекат някои настройващи думи, с обхват на деяние малко повече от две години.

Колкото ще трае раждащият се тогава нов цикъл Марс-Сатурн. Като тези, да вземем за пример: Благодарим ти, Господи, за твърдостта и силата, които ни даваш! Но влей ни и мъдрост, с цел да си служим с тях без да се самонараняваме и без да нараняваме други хора. И по този начин да реализираме своите цели! Амин!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР